Címünk
8800 Nagykanizsa, Táborhely u. 4. (Kanizsa Centrum)
Nyitvatartás
Hétfő - Szombat: 09:00 - 19:00
Vasárnap: 09:00 - 14:00
Hívjon
+36 30/507-5208
Írisz Optika Logo
Írisz Optika
Nagykanizsa szakértő látszerésze

Smiling Planet

smiling-planet-fogfeherites.jpg2012. őszétől a megváltozott jogszabályoknak köszönhetően a magas hidrogén és karbamid peroxid tartalmú fogfehérítő anyagok használatát Magyarországon is betiltották. A fogorvosi rendelőkben az eddig használatos 25-35%-os koncentrációjú fogfehérítő anyagokat felváltják a 6%-os erősségű anyagok.

A SmilingPlanet Szalonokban alkalmazott fehérítő gél nem tartalmaz veszélyes anyagokat.

A bio fogfehérítésnél használt zselé megfelel az Európai Unió által támasztott natúr kategória követelményeinek.

Az új, fogínybarát anyagokat nemcsak fogorvosok használhatják, hanem szépségszalonok, kozmetikák és a most nyíló fogfehérítő szalonok egyaránt.

Innen származik az új név: KOZMETIKAI FOGFEHÉRÍTÉS

Fenti szabályozás hatására Nyugat-Euróbában sorra nyílnak a fogfehérítő szalonok, fehérítő sarkok létesülnek szépségszalonokban, bevásárlóközpontokban. A járókelő gondol egyet, és két vásárlás között beül egy 30 perces fogfehérítésre, mert nem szükséges előre bejelentkezni. Franciaországban két év alatt több mint 500 ilyen szalon, sarok létesült.

A betérők nagy része retteg a fogorvosi rendelők atmoszférájától, fél a fájdalomtól és el sem tudja képzelni, hogy kényelmesen, halk zene mellett is lehet fogat fehéríttetni. A kezelés egy cseppet sem fáj. A fogak és a fogíny később sem válik érzékennyé, mert a fogfehérítő anyag nem tartalmaz hidrogén peroxidot.

Az elérhető fehérség akár 12 árnyalat is lehet.

Több év is eltelik majd, amíg a kozmetikai fogfehérítés, bio fogfehérítés bekerül a köztudatba, elfogadottá válik, hogy ezek a kezelések nem járnak fájdalommal, nincs káros hatásuk és hasonlóan vehetőek igénybe, mint a fodrász illetve kozmetikai szolgáltatások.

Címünk
8800 Nagykanizsa, Táborhely u. 4. (Kanizsa Centrum)
Nyitvatartás
Hétfő - Szombat: 09:00 - 19:00
Vasárnap: 09:00 - 14:00
Hívjon
+36 30/507-5208

Írisz Optika

Minden jog fenntartva! © 2019

Partnereink

Opticnet a szakértő látszerészek csoportja
Szemüvegvilág - A látásmód portál