Címünk
8800 Nagykanizsa, Táborhely u. 4. (Kanizsa Centrum)
Nyitvatartás
Hétfő - Szombat: 09:00 - 19:00
Vasárnap: 09:00 - 14:00
Hívjon
+36 30/507-5208
Írisz Optika Logo
Írisz Optika
Nagykanizsa szakértő látszerésze

Fogfehérítés

Fogfehérítés

Mindannyian tudjuk, hogy az embertársainkról alkotott első benyomásnak, az arc megfigyelésének milyen nagy jelentősége van. Napjainkban a külső megjelenés egyik legmeghatározóbb eleme a szép fogazat. A fejlett nyugati társadalmak jelentős részében szinte elvárás az ápolt, fehér fogsor. Az általunk kínált, mindenki számára kedvező áron elérhető világszínvonalú fogfehérítési eljárás, hatékony és kíméletes.

feher-fogak-konnyeden.jpg

A fogak elszíneződéséért több tényező is felelős lehet. Az ételekben és italokban lévő természetes és mesterséges színezőanyagok például kávé, tea, vörösbor, kóla, a dohányzás (a nikotin nagyon makacs sötét sárga elszíneződést okoz), a gyermekkorban szedett antibiotikumok, tetraciklinek, az anya által a terhesség alatt szedett gyógyszerek nemkívánatos hatásai. Sokan azt gondolják, hogy a fogaik színe pusztán genetikai adottság, melyen nem lehet változtatni. Ez nem igaz, néhány kivételtől eltekintve mindenkinél hatékony a fogfehérítés.

A velünk született, pontosabban az eredeti fogszínen is képes változtatni ez a professzionális fogfehérítő eljárás. Természetesen mindig a vendég saját adottságaitól függően fehéredik a fog, és a fehéredés mértéke is egyéni. Kinél több, kinél kevesebb árnyalatot sikerül elérni ezzel a fogfehérítési módszerrel, de minimum három árnyalatra így is majdnem mindig van esély. Még azokon a fogakon is tudunk világosítani melyek a gyermekkorban szedett antibiotikumok hatására szürkés–sárgás árnyalatúak, nekik kb. 5-6 fogfehérítő kezelés ajánlott.

 

A Smiling Planet Fogfehérítésről

Hidrogén és karbamid peroxid mentes fogfehérítés

fogfeherites-peroxidmentesen.jpg2012. őszéig bármelyik fogorvosi rendelőben elérhető volt az fogfehérítési szolgáltatás, mely egy 25-35%-os koncentráltságú hidrogén- illetve karbamid-peroxidot tartalmazó anyaggal történt. Ezek a kezelések meglehetősen sok mellékhatással jártak, roncsolták a fogínyt és a fogzománcot, ezért betiltásra kerültek. Az új szabályok lehetővé teszik, hogy a fogorvosi rendelőkön kívül is fehéríthessünk, olyan anyagokat használva, melyek 1 % alatti peroxid tartalommal rendelkeznek.

Az Egyesült Államok vezető fogfehérítő anyag gyártója a méltán világhírű Beaming White kifejlesztette az első hidrogén és karbamid peroxid mentes fogfehérítő anyagot, mely valóban kíméletes a fogínyhez és a fogzománchoz.

A fő alkotó elem a sodium perborát monohidrát, melyből a hideg LED fény hatására oxigén szabadul fel. Az oxigén a fogzománc mikrobarázdáiba behatolva fejti ki fogfehérítő hatását. A közhiedelemmel ellentétben nem a fogzománcfelszín maratásáról van szó, hanem egy oxidációs folyamatról.

A Beaming White által kifejlesztett fogfehérítő módszer a hagyományos fogfehérítő módszerekhez képes egy gyors és jóval olcsóbb fogfehérítő eljárás.

A biofogfehérítés a szódabikarbóna jótékony hatásait kihasználva ér el azonos eredményeket, szintén kímélő anyagokat használva.

Címünk
8800 Nagykanizsa, Táborhely u. 4. (Kanizsa Centrum)
Nyitvatartás
Hétfő - Szombat: 09:00 - 19:00
Vasárnap: 09:00 - 14:00
Hívjon
+36 30/507-5208

Írisz Optika

Minden jog fenntartva! © 2019

Partnereink

Opticnet a szakértő látszerészek csoportja
Szemüvegvilág - A látásmód portál